همانطور که وعده کرده بودم مقوله شاخصها و ویژگیهای اعضای شورای شهر مطلبی ادامه دار است که باید در چند مرحله به رشته تحریر دربیاید. هر چند اظهار نظرهای مندرج در سایت قزوین امروز از سوی برخی امکان به انحراف کشاندن این موضوع را نشان می دهد اما تعامل صحیح و بیان نقطه نظرات کارشناسی از منظر افراد مختلف به تکمیل این بحث کمک شایانی خواهد کرد.

امروز در جلسه ای با حضور برخی فعالان سیاسی صحبت از فضای انتخاباتی شورای شهر و تعدد و کثرت نامزدهای این دوره بود ، در خلال صحبتها وقتی پرسیدم اینکه فلان فرد محترم باید در لیست باشد و یا فلان فرد نباشد به چه دلیل است ؟ و یا اینکه فلان تشکل سیاسی گفته این هفت نفر باید در لیست باشند وگرنه ما لیست مجزایی خواهیم داشت بنا به چه منطقی است ؟ در کمال تاسف هیچ پاسخی دریافت نکردم

آیا براستی کسی که عضو شورا بوده است و در خلال دوره شورا مسئولیت جدیدی به وی پیشنهاد میشود و وی شورا را رها می کند می تواند امانت دار خوبی باشد؟

و یا اینکه نامزدهای شورای شهر از برنامه تفضیلی و جامع شهر چقدر اطلاع دارند؟

به نظر من کسانیکه هنوز از شیوه تدوین بودجه شهر و برنامه ریزی شهری اطلاعی ندارند و یا از وظایف و اختیارات شورای شهر چیزی نمی دانند اشتباه می کنند اگر در صحنه شورا حاضر شوند و مطمئنا مسئولیت شرعی و قانونی سنگینی بر دوش خواهند گرفت.

همه می دانند که شهرداری ها  یکی از فساد خیزترین و پرشکایت‌ترین سازمان های مرتبط با مردم هستند فلذا نظارت جامع و دقیق شورای شهر از سویی و تصویب آئین نامه ها و قوانین و مقررات لازم برای حل مشکلات و نارسایی های شهرداری در ارتباط با مردم از سوی دیگر به طور قطع بارزترین نماد خدمت رسانی شوراها به مردم است و بدون شک کسانیکه دم از خدمت به مردم می زنند اگر به این قوانین و مقررات اشراف نداشته باشند نمی توانند در این زمینه مثمرثمر باشند.

     نظارت بر شهرداری قزوین  با بودجه‌ای نزدیک به  چهار هزار میلیارد ریال، اهمیت این مسئله را دو چندان می کند اولویت بندی دقیق و مناسب، توجه به پتانسیل های منطقه ای و استفاده از ظرفیت های کارشناسی در تصویب چنین بودجه ای و همچنین نظارت بر اجرا و تحقق بودجه  گوشه ای از وظایف و اختیارات شورای شهر است و مسئولیت خطیر اعضای آن را نشان می دهد.

امید وارم دوستان ارجمند و خوانندگان محترم انتطارات و ویژگیهایی که باید برای اعضای شورای شهر قائل بود را بر شمارند تا این بحث تکمیل تر شود.

ادامه دارد…

6 Comments

  1. آقا حامد دور پیش که خود شما کاندیدا شدید و رای هم آوردی از طرح تفیصیلی شهر ، بودجه و بودجه نویسی و سایر مواردی که به آن اشاره داشتید آگاهی داشتی یانه بعد از حدود ۶ سال حضور در جایگاه شورای شهر تازه مثل بعضی ها متوجه شدید که باید افراد با یک سری از ویژ گیهایی که برشمردید در لیست شورا شهر قرار بگیرند. یاد مطلبی افتادم زمانی که آقای عارف ریاست سازمان مدیریت را برعهده داشت از ایشان سوال شد که شما که در رشته مخابرات تحصیل کرده اید اینجا چه کار می کنید، گفت از آن زمان که به این سازمان آمدم تازه خیلی چیزها را یاد گرفتم…..! البته در پایان این مطلب راهم بگویم که شما جزء اعضای فعال ، پر انرژی و خوب شورای شهر بودید . باتشکر

  2. در کنار سوال چه کسانی باید در شورای شهر حضور داشته باشند؟
    سوال چه کسانی نباید در شورای شهر حضور داشته باشند؟ نیز مطرح میشود و یا حضور چه کسانی در شورای شهر برای شهر خطرناک است با توجه به حضور شما در شهرداری و شورای شهر در صورت امکان به سه شاخصه جدی چنین کسانی پاسخ دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *